Pages

Friday, April 17, 2015

Roommate is over...


Assalamualaikum! Salam Sejahtera!

Baru-baru ni tamat sudah Roommate Season 2! Huaarrrr!!! Nak nangis la! 


Kalau tak silap aku Selase yang lalu adalah episod yang terakhir iaitu episode ke 26. Aku suke follow cerite ni sebab ahli-ahlinye memang kelako kate ko! 

Aku suke dua-dua season tapi season yang ke 2 ni lebih meriah sebab ahlinye memang yang style sengal-sengal belake! 


Contohnye si Sunny atau name sebenarnye Lee Soon Kyu. Salah seorang ahli SNSD. Seorang yang happy go lucy, chill, tapi matang dalam banyak hal. Ha... The most important thing is dia serbe boleh. Ape je bende baru yang dia cube kebanyakannye menjadi. Sampai orang pelik dengan dia, semua bende dia pakar.


Tak kurang hebat juga pelakon handsome Lee Dong Wook! Nampak macam sombong, tapi dia peramah and kelakar. Selalu jadi orang tengah antare Wang Jackson dan Heo Young Ji yang selalu bergaduh. Young Ji ni ahli baru kumpulan KARA. Jackson pulak kumpulan Got7.



Gook Ju dengan Se Ho pon kelakar. Dah name pon comedian kan? Kalau tak kelakar tak tau la. Ryohei Otani pulak datang dari negare Jepun and jadi pelakon dekat Korea. Bersusah payah nak belajar culture Korean.


Park Joon Hyung pulak rakyat Korea yang kurang tahu pasal Korea sebab lame sangat duduk dekat Amerika tu. Joon Hyung dengan Jackson ni ahli keluarge JYP. Speak in english memang tak ade masalah pade diorang.



Soe Kang Joon, Park Min Woo dengan Bae Jong Ok jarang ade. Sebab masing-masing sebuk dengan keluarge dan job sebagai pelakon. Nana pon jarang ade jugak sebab sebuk.

Tapi malangnye, tiade khabar yang menyatekan akan ade Roommate season 3. Hurrmm.. Sedihnye. Cerite yang best-best selalunye tak banyak episod. Selalu macenggitu!

Tak pe la, kite tengok la diorang dalam program yang lain ye. 

Annyeonghaseyo~

2 comments:

anamizu said...

geram tengok korean actor & actress comel2 hehe

Princess Comey said...

tau ta pe... =D

Post a Comment

Tinggalkan Link Anda Di Sini!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...